shareBell

Will try it through the Universe

share your bell - share yourself

Exkluzívne obrázky z novo pripravovanej hry

Vôbec ako prvá stránka vám ponúkame exkluzívne obrázky z novo pripravovanej hry, na ktorú svet tak dlho čakal. Valovic Manager 2010 má ambície sa stať najlepším futbalovým manažérom, ktorý vás vtiahne priamo do reality.

Do hry vstupujete ako úspešný manažér, ktorý má za sebou veľké úspechy, víťazstvá. Cieľom hry nie sú žiadne nadprirodzené úlohy, práve naopak, čo najrýchlejšie rozpredať tím, znížiť návštevnosť, “získať” nespokojnosť fanúšikov. Jednoducho svoj veleúspešný tím zničiť. No takto zdanlivo jednoduchá úloha, nemusí vždy byť zvládnuteľná. Proti vám budú sponzori, futbalové zväzy, vlastný hráči, ale aj vaši fanatickí fanúšikovia.

Svoj cieľ splníte len, ak budete trpezlivý, vynaliezavý a hlavne málo medializovaný. Musíte si dávať pozor, aby ste sa moc nevžili do hry, lebo môžete rýchlo prísť o svoje miesto. Rozzúrení fanúšikovia, média vás majú stále na očiach.

Výraznou novinkou oproti konkurenčným manažérom je  prestupový systém. Viacero adeptov na váš dres, má na YouTube aj svoje promo video. Fanúšikovia sú radi, ak vidia, že do vášmu mužstva prichádza “kvalitný” hráč.

Ako manažér klubu taktiež máte i ďalšie právomoci. Preradenie  hráča do b-mužstva bez odôvodnenia, vyhodenie hráča, prikázanie hráčovi predstierať zranenie či negatívne sa vyjadrovať k fanúšikom.

Všetky vaše kroky si musíte premyslieť, zvážiť tak, aby ste vo všetkých kauzách obišli bez potrestania. Dovolené je prakticky všetko. Korupcia, nekoncepčná práca, ignorovanie marketingu a samozrejme nabaľovanie do vlastného vačku. No a práve to je aj vašou úlohou. Váš stav konta po 20 rokoch sa odosiela na internet, kde sa môžete porovnávať z ďalšími úspešnými hráčmi.

Obal najnovšieho herného trháku

Obal najnovšieho herného trháku

Počas zápasu máte viacero možností ako ovplyvniť zápas

Počas zápasu máte viacero možností ako ovplyvniť zápas

Prepracovaná nástenka, kde nájdete všetko potrebné

Prepracovaná nástenka, kde nájdete všetko potrebné

Publikované: 11.04.2010 o 0:49 Kategória: Mio Terra RSS 2.0 Choď hore

5 komentárov na “Exkluzívne obrázky z novo pripravovanej hry”

  1. slovanistaUsP hovorí:

    tak toto je vazne dobre :)

  2. martin hovorí:

    paraadne !

  3. aliquid hovorí:

    Velmi dobre prepracovane, chcelo by to ponuknut myslienku Sports Interactive a mozno by boli naozaj ochotni urobit z toho nejaky datadisk. Alebo zopar sikovnejsich editorov by to mohlo prerobit.

  4. T3L0 hovorí:

    Predat zapas :D :D pecka! :) vyzera to dobre a aj ta taktika :D :D valat sa po zemy super

  5. sasjaq hovorí:

    Pripravovany datadisk bude nasledne obsahovat aj nove predmety ako bicykel, ktory sa bude dat hodit na hraciu plochu a bude okrem ineho obsahovat aj bonusovu minihru, kde bude treba trafit postranneho rozhodcu.

Pridať komentár